Pozivnice


Smislite u kom ambijentu želite da budete i Minka vam to može ispuniti. Pošaljite na Minkinu e-mail adresu Vaše fotografije ili fotografije dragih ljudi i dobićete odlične personalizovane pozivnice za slavlja, zahvalnice, portrete, karikature... Pored kompletnog dizajna pozivnice prednje i zadnje strane možete dobiti uslugu štampanja različitih formata.

Pozivnice koje imaju sa jedne strane ilustraciju a sa druge tekst rade se u više veličina:
10,5 x 15 cm;
10,5 x 17 cm ili 10,5 x 18 (može i veličina 10,5 x 20 cm);
12,5 x 17 cm;

Pozivnice na preklop sa tekstom unutra (kao korice)
10,5 x 15 cm

Pored pozivnica dobijate fajl sa vašom personalizovanom ilustracijom u velikom formatu koji naknadno možete štampati i na većoj površini ako budete želeli (kao poster, foto tapet, slikarsko platno). Uz pozivnice ne dobijate koverte ali se možemo dogovoriti da i njih dobijete ako želite.

Personalizovane ilustracije ne moraju imati samo svrhu pozivnice već mogu biti poklon za Vaše drage prijatelje i rođake (rođendani, godišnjica braka, svadba, ispraćaj) Mogu se uraditi u vidu postera, slike, foto tapeta...

U dogovoru sa vama može se uraditi drugačiji dizajn i ilustracija koja nije karikatura. Sve je pitanje vaše želje koju vam Minka (u većini slučajeva) može ispuniti.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...